Instal·lacions

Clínica Veterinària Canigat disposa d’unes instal·lacions, equips i personal que, juntament amb la nostra ambició de superació en el treball, ens permet arribar a un diagnòstic correcte per realitzar el tractament més adient.

Recepció

És el punt on ens posem en contacte amb el client quan entra al nostre centre. Disposa d’una petita botiga on venem alimentació, accessoris i complements per a les nostres mascotes.

Sala d’espera

Sala on podem esperar el nostre torn mentre ens distreiem llegint revistes o el tauló d’anuncis.

Perruqueria

Sala independent que disposa d’una banyera alta i tot el material propi de perruqueria amb diferents màquines de tall, pintes, tisores…

Consultes

Canigat disposa de dues consultes perfectament equipades per poder atendre als nostres clients. Cadascuna està equipada amb una taula d’exploració d’acer inoxidable, otoscopis, fonendoscopis, làmpada de wood, i tot l’instrumental necessari per realitzar una visita completa.

Quiròfan

El nostre quiròfan disposa d’un equipament tècnic que permet fer front a un gran nombre de cirurgies. Està format per la taula de quiròfan i la làmpada, l’equip d’anestèsia per gasos, el monitor d’apnea, el bisturí elèctric, el netejador dental d’ultrasons, les camilles auxiliars i tot el material i instruments necessaris per realitzar cirurgia.

Zona d’hospitalització

Disposem de cinc gàbies fixes d’acer inoxidable de diferent tamany amb un sistema propi de ventil·lació i aire acondicionat i calefactat per assegurar el benestar dels animals.

Laboratori

El nostre laboratori està equipat amb una centrífuga, una lupa binocular, un microhematòcrit, un triquinoscopi, un electrocardiògraf i altres complements que ens permeten realitzar una sèrie de proves bàsiques com l’hematòcrit, coprològics, tincions de raspats, frotis, triquinoscòpia… La resta de proves les enviem a fer a un laboratori especialitzat en analítica veterinària i en 24 hores rebem els resultats per correu electrònic.